Меню
Количка

Еднокатни чаршафи хигиенни

Чаршаф ТНТ 30гр. Черен/Св.син/Оранжев/Жълт/Цикламен,Лилав/Бял - за еднократна употреба Чаршаф ТНТ 30гр. Черен/Св.син/Оранжев/Жълт/Цикламен,Лилав/Бял - за еднократна употреба
Топ продукт
Model: Чаршаф ТНТ 30гр. Цветни
Чаршаф ТНТ 30гр. Черен/Св.син/Оранжев/Червен/Цикламен/Лилав/Бял - за еднократна употребаИзключително мек и високо устойчив чаршав от нетакан текстил.Висока плътност и наситени цветове.С перфорация през 38см за лесна употреба.Създава комфорт и усещане за чистота.Идеален за медицина, салони за красота..
10.99 лв. с ДДС
Чаршаф ТНТ 40гр. - за еднократна употреба
Топ продукт
Model: Чаршаф ТНТ 40гр.
Чаршаф ТНТ 40гр. 58см.х50м - за еднократна употребаИзключително мек и високо устойчив чаршав от нетакан текстил.С перфорация през 38см за лесна употребаСъздава комфорт и усещане за чистота.Идеален за медицина, салони за красота и др.100% полипропилен.40гр. кв.м.Цвят: бялПроизводител:EU..
14.50 лв. с ДДС
Чаршаф ТНТ 15гр. Бял- за еднократна употреба
Топ продукт
Model: Чаршаф ТНТ 15гр. Бял
Чаршаф ТНТ 15гр. Бял- за еднократна употребаИзключително мек и високо устойчив чаршав от нетакан текстил.С перфорация през 38см за лесна употребаСъздава комфорт и усещане за чистота.Идеален за медицина, салони за красота и др.100% полипропилен.15гр. кв.м.Цвят: бялПроизводител:EU..
9.60 лв. с ДДС
Чаршаф ТНТ ламиниран с полипропилен- за еднократна употреба
Топ продукт Няма наличност
Model: Чаршаф ТНТ + РЕ
Чаршаф ТНТ ламиниран с полипропилен- за еднократна употребаЧаршав от нетакан текстил ламиниран с полипропилен за водоустойчивост с перфорация.Предпазва леглото от течности по врме на  процедури.Създава комфорт и усещане за чистота.Мек, водоустойчив, абсорбиращ, с висока устйчивост, релефен.Перф..
15.00 лв. с ДДС
Чаршаф хартиен ламиниран с  полипропилен - за еднократна употреба Чаршаф хартиен ламиниран с  полипропилен - за еднократна употреба
Топ продукт Няма наличност
Model: Чаршаф хартия + РЕ
Чаршаф хартия ламиниран с  полипропилен - за еднократна употребаЛаминиран чаршав от натурална хартия с полипропилен за водоустойчивост с перфорация.Предпазва леглото от течности по врме на  процедури.Създава комфорт и усещане за чистота.Мек, водоустойчив, абсорбиращ, с висока устйчивост, р..
11.80 лв. с ДДС
Чаршаф хартиен за еднократна употреба
Топ продукт
Model: Чаршаф хартиен
Чаршаф хартиен за еднократна употребаДвупластов хартиен чаршав с тънък пласт лепило, което предотвратява разлепването.По този начин, чаршафа придобива по-голяма здравина и стабилност, като същевременно е мек и абсорбиращСъздава комфорт и усещане за чистота.100% натурална хартия.Релефен.Перфориран пр..
11.80 лв. с ДДС
Чаршаф с ластик и връзкиТНТ 90Х220
Нов Топ продукт
Model: Чаршаф с ластик и връзки TNT 90x220
Здрав ластик, ушит по цялата дължинаДобавени връзкиРазмер: 90 х 220 см.30 гр. нетъкан текстил..
2.90 лв. с ДДС
Чаршаф с ластик ТНТ 90Х220
Топ продукт
Model: Чаршаф с ластик TNT 90x220
Здрав ластик, ушит по цялата дължинаРазмер: 90 х 220 см.30 гр. нетъкан текстил..
2.60 лв. с ДДС
Model: Чаршаф за процедури (бодирепинг) 50бр.
Чаршаф за процедури (бодирепинг) 100бр.- Чудесни за употреба по време на терапии на цялостно тяло - За солна ексфолиация , лечение с кал и др.Тези прозрачни еднократни чаршафи осигуряват съществена защита и гарантират, че продуктът остава върху кожата, за да осигури най-ефективните резултати от..
24.00 лв. с ДДС
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)