Меню
Количка

Информация за доставка

ДОСТАВКА НА СТОКИТЕ

Доставки извършваме със курирски фирми Спиди и Еконт.

Вингаи ползвате опция преглед.

Прикрепете издадените документи от спедиторите към фактурата.

Обикновенно доставките се извършват до 2 работни дни, като винаги се стремим да пращаме в деня на поръчката.Цената за доставка ще бъде изчилсена, след като преминете към секция плащане на поръчката!


Потребителят може да генерира заявка за покупка на стоки като гост или след регистрация в Ednokratni.bg (създаване на собствен потребителски профил). Регистрацията е лесна, отнема малко време и носи следните предимства:
1.    Не е нужно да попълвате данни всеки път, когато пазарувате.
2.    Всеки регистриран потребител има достъп до историята и статуса на поръчките си.
3.    Всеки регистриран потребител може (по негов избор) да получава на посочения e-mail адрес, актуална информация от Ednokratni.bg (например текущи промоционални продукти).
Информацията в заявката за доставка се попълва изцяло от потребителя, като потребителят може да посочи допълнителни детайли във връзка с изпълнението на поръчката (часови диапазон за получаване на доставката, характерно описание на обекта на доставка и т.н.). След като генерира заявка за покупка на стоки, потребителят получава на посоченият от него е-mail адрес потвърждение на поръчката.

4.Разходите по доставката на поръчаната стока са за сметка на клиента. Разходите  за доставка ще бъдат генерирани при завършване на поръчката и се заплащат отделно от стойноста на стоката.

5.Плащането се извършва с наложен платеж, пощенски паричен превод или с банков превод