Меню
Количка

Санитарни

Model: Tork Centrefeed дозатор за хартия с централни изтегляне М2
За офиси, търговски обекти, клиники, хранителновкусова промишленост и др.Компактен и мултифункционаленЗдрава конструкцияПодсилени резциОбслужване с една ръка - лесен контрол върху необходимото количество консумативСтранично отваряне за лесно зарежданеЗаключваща система с двойна функция - с ключ или ..
43.00 лв. с ДДС
Model: Tork Xpress® Multifold H2 mini
За ненатоварени до среднонатоварени санитарни помещения и домакинства.Малък, здравдоказано немско качествоЛесен за обслужване и зарежданеЗаключваща система с двойна функция - с ключ или с бутонЕлегантен дизайнМатериал - пластмасаРазмери -251 х 302 х 101мм.Цвят - бялПроизход - Германия..
44.00 лв. с ДДС
Model: Tork® Mini Jumbo T2 Дозатор за тоалетна хартия
За слабонатоварени до среднонатоварени санитарни помещения и домакинства.Естетично и ефикасно решениеНивелир за правилен монтажЗаключваща система с двойна функция - с ключ или с бутонВтори държач за остатъка от ролката за 100% изразходване на хартиятаРолка равна на 10 до 15 обикновени ролки, с което..
36.00 лв. с ДДС
Model: Влажни кърпички Бебо 64 бр. с капак
- Хипоалергенна формула-  Антибактериални- Изработени от здрава, неразтеглива материя- Деликатен ароматОписаниеНежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина чувствителната кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Подходящи за ежедневна употреба. Произведени и пакетирани в защите..
2.80 лв. с ДДС
Model: Влажни кърпички Бебо 72 бр. с капак
- Хипоалергенна формула-  Антибактериални- Изработени от здрава, неразтеглива материя- Деликатен ароматОписаниеНежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина чувствителната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Подходящи за ежедневна употреба. Произведени и пакетирани ..
2.60 лв. с ДДС
Model: Диспенсър за сапун 500мл.
Диспенсър - дозатор за сапун и шампоан Резервоар - 500мл...
15.00 лв. с ДДС
Кухненска ролка Zewa Design 72л.
Няма наличност
Model: Кухненска ролка Zewa Design 72л.
Кухненска ролка Zewa Design 72л.2-пластова кухненска ролка по нова технологияДекорирана с различни дизайни72 кърпи на ролка2 ролки в пакетВисококачествени кухненски ролки с новата структура на хартията Power-X. Много здрави и абсорбиращи.Кухненските ролки Zewa Wisch & Weg могат да се използват з..
6.00 лв. с ДДС
Кухненска ролка Zewa Original 86л.
Топ
Model: Кухненска ролка Zewa Original 86л.
Кухненска ролка Zewa Design 72л.2-пластова кухненска ролка по нова технологияДекорирана с различни дизайни86 кърпи на ролка2 ролки в пакетВисококачествени кухненски ролки с новата структура на хартията Power-X. Много здрави и абсорбиращи.Кухненските ролки Zewa Wisch & Weg могат да се използват з..
6.70 лв. с ДДС
Кърпи за ръце V хартия - 200бр.
Топ
Model: Кърпи за ръце V хартия - 200бр.
2 пласта хартияРазмери: 21 Х 25 см.20 пакета в кашон..
2.80 лв. с ДДС
Кърпи за ръце Z хартия - 200бр.
Топ
Model: Кърпи за ръце Z хартия - 200бр.
2 пласта хартияРазмери: 21 Х 22.5 см.20 пакета в кашон..
2.38 лв. с ДДС
Model: Носни кърпи 10бр. - Tango
Танго Премиум Софт, 10 пакетчета Х 10 носни кърпиТри пластови ..
1.80 лв. с ДДС
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)