Меню
Количка

РЪКАВИЦИ

Винилови ръкавици - Soft Touch-за еднократна употреба
Топ
Model: Vinyl Soft Touch
Винилови ръкавици - Soft Touch-за еднократна употреба100бр. в кутияЕднократни ръкавици от винил с AQL 1.5 - 4.5гр. SOFT TOUCHПодходящи за медицинска, стоматологична, хранителна и др. индустрии.Антиалергични, с високо качество и издражливост.Идеални за хора, които са алергични към латекс.Не съсържат ..
18.00лв
без ДДС:15.00лв
Трислойна предпазна маска за многократрна употреба със сертификат 20бр.
Нов Топ -62 %
Model: Трислойна маска
Маските са сертифицирани!Опаковка от 20бр.Материал: 3 слоя нетъкан текстилРазмери: 183мм дължина - 92мм ширинаНачин на употреба:-Употрба от 2  до 4 часа-Подлежат на директна дезинфекция, стерилизация в автоклав или ръчно пране.- Употреба до 5 пътиСертификат: СЕ20041408Is in compliance with the ..
6.00лв 16.00лв
без ДДС:5.00лв
Нитрилни ръкавици Черни - за еднократна употреба
Нов Топ
Model: Ръкавици VIVID Черни
Нитрилни ръкавици Черни - за еднократна употреба Ръкавиците  са без пудра , изработени от 100% нитрилова гума (без латекс). Не съдържат  латекс За еднократна употреба С две лица Без пудра Нестерилни Високо качествени CE Сертифицирани Микротек..
25.00лв
без ДДС:20.83лв
Нитрилни ръкавици сини-за еднократна употреба
Топ
Model: Soft Touch Blue
Нитрилни ръкавици сини-за еднократна употребаБез пудра100бр. в кутияНитрилните ръкавици са изработени от синтетичен каучук и не съдържат латекс.Основно предимство е, че не предизвикват алергии и са изключително здрави.Комфортни за работа с уребрени пръсти за по-добър захват. Дебелината е  3.2mi..
25.00лв
без ДДС:20.83лв
Нитрилни ръкавици черни 100бр S-M-L-XL- Индустриални-за еднократна употреба
Нов Топ
Model: Нитрил-черни-индустриални
Нитрилни ръкавици черни 100бр- Индустриални-за еднократна употребаБез пудраАко желаете максимална здравина, при това без компромис във чувствителността, това е вашата ръкавицаКомфортни за работа с уребрени пръсти за по-добър захват. Дебелината е 5 mill (mil е мерна еденица за дебелина равна на 1 хил..
29.00лв
без ДДС:24.17лв
Трислойна предпазна маска с филтър за многократрна употреба Трислойна предпазна маска с филтър за многократрна употреба
Нов Топ -29 %
Model: Трислойна маска за многократрна употрба с филтър
От опитът и познанията, които натупахме през годините относно предпазните средства, решихме да създадем маска, която наистина да върши работа.Употребихме материали ползвани  във фабричните маски, но с по-висока плътност и здравина.Направихме дизайн, който да прилепва перфектно към лицето.Първи ..
2.50лв 3.50лв
без ДДС:2.08лв
Нитрилни ръкавици индиго М-L-XL - за еднократна употреба
Нов Топ
Model: Индиго
Нитрилни ръкавици индиго - за еднократна употребаБез пудра100бр. в кутияВисок клас защитни ръкавициНитрилните ръкавици са изработени от синтетичен каучук и не съдържат латекс.Основно предимство е, че не предизвикват алергии и са изключително здрави.Комфортни за работа с уребрени пръсти за по-добър з..
25.00лв
без ДДС:20.83лв
ПЕ Ръкавици 100бр. - HDPE
Нов Топ
Model: ПЕ Ръкавици 100бр. - HDPE
Релефни найлонови ръкавици за еднокранта употребаПодходящи за медицинска употреба, санитарни дейности с висока устойчивост и перфектно прилягане.100бр. пакет..
2.40лв
без ДДС:2.00лв
Нитрилни ръкавици Vivid Мента - за еднократна употреба
Нов Топ Няма наличност
Model: Ръкавици VIVID Мента
Нитрилни ръкавици Vivid Мента - за еднократна употреба Ръкавици  Soft Touch Vivid Nitrile са без пудра , изработени от 100% нитрилова гума (без латекс). Не съдържат  латекс За еднократна употреба С две лица Без пудра Нестерилни Високо качествени C..
25.00лв
без ДДС:20.83лв
Нитрилни ръкавици бели- Quest-за еднократна употреба
Нов Топ
Model: Aurelia Quest
Нитрилни ръкавици бели- Quest-за еднократна употребаБез пудра100/200 бр. в кутияНитрилните ръкавици са изработени от синтетичен каучук и не съдържат латекс.Основно предимство е, че не предизвикват алергии и са изключително здрави.Комфортни за работа с уребрени пръсти за по-добър захват. Дебелината е..
25.00лв
без ДДС:20.83лв
Нитрилни ръкавици Robust Сини- Индустриални  - за еднократна употреба
Топ
Model: Aurelia Robust
Нитрилни ръкавици Robust Сини- Индустриални  - за еднократна употребаАко желаете максимална здравина, при това без компромис във чувствителността, това е вашата ръкавица100бр. в кутияВисок клас защитни ръкавици от нитрил AureliaНитрилните ръкавици са изработени от синтетичен каучук и не съдържа..
29.00лв
без ДДС:24.17лв
Ръкавици латекс - черни -за еднократна употреба
Топ Няма наличност
Model: Latex Soft Touch Black
Ръкавици латекс - черни -за еднократна употреба Ръкавици Soft touch са със микротекстура, без пудра и са и са изработени от натурален каучук.Иделани за татус студия, салони за красота и медицинския сектор.Кутия от 100бр...
0.00лв
без ДДС:0.00лв
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)