Меню
Количка

Балсами за коса

Model: Балсам 1000мл.- ALLWAVES color defense
 ALLWAVES color defense е балсам за защита на цвета.Използван с шампоана от същата линия, балсамът Color Defense допълва терапията, предназначена за защита на боядисана или изрусена коса, като подхранва и запазва цвета на косата.Kак работи?Дълбоко подхранващ и запазващ цвета: балсамът за з..
13.70 лв. с ДДС
Балсам  за мазна коса (себорегулиращ) с Коприва 1000мл.- ALLWAVES balance
Нов
Model: Балсам 1000мл.- ALLWAVES balance
 ALLWAVES balance е балсам за балансиране на себумаВъзстановява баланса на мазната коса, дълбоко пречиства и почиства.Kак работи?Балансиращият балсам намалява излишното производство на себум, което води до омазняване на косат и засяга жизнеността на космената луковица. Формулата направена ..
13.20 лв. с ДДС
Балсам  за обем с Кератин 1000мл.- ALLWAVES Volumaze – Keratin Prodigy
Нов
Model: Балсам 1000мл.- ALLWAVES Volumaze – Keratin Prodigy
 ALLWAVES Volumaze – Keratin Prodigy е балсам за обем, особено препоръчан за финна коса с тенденция към изтъняване.Kак работи?Allwaves посвети много изследвания на създаването на тази специална формула богата на кератин и пшенични протеини за балсам, който придава обем и дълбоко хидратира ..
14.20 лв. с ДДС
Балсам за неутрализиране на жълти оттенъци при руса коса  500мл. - ALLWAVES blond supreme
Нов
Model: Балсам 500мл. - ALLWAVES blond supreme
Blond Supreme Conditioner е подхранващ козметичен крем, който подобрява блясъка на косата и намалява жълтеникавите тонове на руса или бяла коса.Балсамът е обогатен с директни пигменти, които работят за премахване на жълтите тонове причинени от фотоокислението. Не утежнява косата, придава блясък като..
15.40 лв. с ДДС
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)