Меню
Количка

Патрон 100мл.

Model: Кола маска патрон 100мл. Азулен - Simple Use
За нормална и чувствителна кожа100% Натурален продуктАзуленът е натурален антиоксидант и не дразни кожатаУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежнаПроизведена в ЕС..
2.60 лв. с ДДС
Model: Кола маска патрон 100мл. Алое вера със перла - Simple Use
За нормална и чувствителна кожа100% Натурален продуктС етерични масла от Алое ВераУспокояващо и омекотяващо  действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежнаПроизведена в ЕС..
2.60 лв. с ДДС
Model: Кола маска патрон 100мл. Арган с Титаниев Оксид - Simple Use
За нормална, деликатна и чувствителна кожа100% Натурален продуктОбогатена с арганово масло и титаниев оксидМощно успокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежнаПроизведена в ЕС..
2.60 лв. с ДДС
Model: Кола маска патрон 100мл. Маслиново масло - Simple Use
За нормална кожа100% Натурален продуктУникална и превъзходна формула, освен високоефективното депилиращо действие, предлага на кожата всички полезни качества на зехтинаСилен антиоксидантен ефект Повишена еластичностПодхранва и овлажняваРегенерира клеткитеНамалени раздразнението Ускорява заздра..
2.60 лв. с ДДС
Кола маска патрон 100мл. Натурална с Мед - Simple Use
Топ продукт
Model: Кола маска патрон 100мл. Натурална с Мед - Simple Use
За нормална и чувствителна кожаПремиум формула за максимален ефект върху всеки тип кожаПроизведена в ЕС..
2.60 лв. с ДДС
Кола маска патрон 100мл. Розов Титан - Simple Use
Топ продукт
Model: Кола маска патрон 100мл. Розов Титан - Simple Use
За нормална, деликатна и чувствителна кожа100% Натурален продуктМека и приятна консистенция, която е лесна за нанасяне Безкомпромисна към косъмчетатаС екстракт от титаниев диоксидПрави кожата успокоена и мека, има охлаждащи и защитни свойства, които предпазват от възпаления и зачервяванияПроиз..
2.60 лв. с ДДС
Кола маска патрон 100мл. Сребърна перла - Simple Use
Топ продукт
Model: Кола маска патрон 100мл. Сребърна перла - Simple Use
За нормална, деликатна и чувствителна кожа100% Натурален продуктАнтисептичен и антиалергичен ефектУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежнаПроизведена в ЕС..
2.60 лв. с ДДС
Model: Кола маска патрон 100мл. Хлорофил - Simple Use
За всеки тип кожаПремиум формула за максимален ефект върху всеки тип кожаЕкстрактът от хлорофил допълва характеристиките като прави кожата мека, хидратирана и охладена след епилацияАнтиалергични и противовъзпалителни свойстваПроизведена в ЕС..
2.60 лв. с ДДС
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)