Меню
Количка

Кутия 800мл.

Model: Кола маска кутия 800мл. Азулен - Roial
Вземи 6 кутии за 9.99лв.За нормална кожаАзуленът е натурален антиоксидант и не дразни кожатаУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежна.Произведена в Италия..
10.99 лв. с ДДС
Model: Кола маска кутия 800мл. Микромика - Roial
Вземи 6 кутии за 9.99лв.За деликатна и чувствителна кожаЗа твърд и упорит косъмУспокояващо и противовъзпалително действиеУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежна.Произведена в Италия..
10.99 лв. с ДДС
Model: Кола маска кутия 800мл. Натирална -мед Roial
Вземи 6 кутии за 9.99лв.За нормална кожаВисокоефективна натурална кола маска с мед в кутияПремахва косъма от корена и забавя повторното му израстванеИзползва се върху цялото тялоУпореба и върху чувствителна кожаОбогатена с ценни натурални съставки, които осигуряват нежна и богата грижа за кожатаОсн..
10.99 лв. с ДДС
Model: Кола маска кутия 800мл. Розов Титан - Roial
Вземи 6 кутии за 9.99лв.За деликатна и чувствителна кожа Мека и приятна консистенция, която е лесна за нанасянеБезкомпромисна към косъмчетатаС екстракт от роза и богат на титаниев диоксидПрави кожата успокоена и мека, има охлаждащи и защитни свойства, които предпазват от възпаления и зачервява..
10.99 лв. с ДДС
Model: Кола маска кутия 800мл. Хлорофил - Roial
Вземи 6 кутии за 9.99лв.За нормална кожаЕкстрактът от хлорофил допълва характеристиките като прави кожата мека, хидратирана и охладена след епилация.Антиалергични и противовъзпалителни свойства.Подходяща за всеки тип кожа, здрав и твърд косъм.Приятна за нанасяне и мека текстураОбогатена с естестве..
10.99 лв. с ДДС
Model: Кола маска кутия 800мл. Цинк - Roial
Вземи 6 кутии за 9.99лв.За деликатна и чувствителна кожаАнтиалергично и противовъзпалително действиеУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежна.Произведена в Италия..
10.99 лв. с ДДС
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)