Меню
Количка

Кутия 800мл.

Кола маска кутия 800мл. Азулен - Roial
Топ продукт
Model: Кола маска кутия 800мл. Азулен - Roial
За нормална кожаАзуленът е натурален антиоксидант и не дразни кожатаУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежна.Произведена в Италия..
13.00 лв. с ДДС
Model: Кола маска кутия 800мл. Микромика - Roial
За деликатна и чувствителна кожаЗа твърд и упорит косъмУспокояващо и противовъзпалително действиеУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежна.Произведена в Италия..
13.00 лв. с ДДС
Model: Кола маска кутия 800мл. Натирална -мед Roial
За нормална кожаВисокоефективна натурална кола маска с мед в кутияПремахва косъма от корена и забавя повторното му израстванеИзползва се върху цялото тялоУпореба и върху чувствителна кожаОбогатена с ценни натурални съставки, които осигуряват нежна и богата грижа за кожатаОсновната действаща сила е ..
13.00 лв. с ДДС
Кола маска кутия 800мл. Розов Титан - Roial
Топ продукт
Model: Кола маска кутия 800мл. Розов Титан - Roial
За деликатна и чувствителна кожа Мека и приятна консистенция, която е лесна за нанасянеБезкомпромисна към косъмчетатаС екстракт от роза и богат на титаниев диоксидПрави кожата успокоена и мека, има охлаждащи и защитни свойства, които предпазват от възпаления и зачервяванияПроизведена в Италия..
13.00 лв. с ДДС
Кола маска кутия 800мл. Хлорофил - Roial
Топ продукт
Model: Кола маска кутия 800мл. Хлорофил - Roial
За нормална кожаЕкстрактът от хлорофил допълва характеристиките като прави кожата мека, хидратирана и охладена след епилация.Антиалергични и противовъзпалителни свойства.Подходяща за всеки тип кожа, здрав и твърд косъм.Приятна за нанасяне и мека текстураОбогатена с естествени маслаПроизведена в Ита..
13.00 лв. с ДДС
Кола маска кутия 800мл. Цинк  - Roial
Налично
Model: Кола маска кутия 800мл. Цинк - Roial
За деликатна и чувствителна кожаАнтиалергично и противовъзпалително действиеУспокояващо и противовъзпалително действиеРегенерира и освежава кожата, прави я гладка и нежна.Произведена в Италия..
13.00 лв. с ДДС
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)